Hopp til hovedinnholdet

Om Safir Web

Safir Web er et webbasert system primært utviklet for administrasjon av de deler av lærlingordningen som faller inn under opplæringskontorenes virkeområde.

Systemet er basert på hovedfunksjoner og erfaringer fra Safir OK, et system som har vært i bruk siden 1996.  Safir Web benytter ny teknologi som har vært etterspurt.  Denne teknologien har åpnet for nye muligheter og andre måter å gjøre ting på.  Engasjerte brukere, gamle som nye gir svært gode tilbakemeldinger på brukervennlighet og de mange fordeler som følger av moderne verktøy.  

Samarbeide om teknologi og kompetanse

Brukerstøtte for systemet vil bli dekket av Safir Data as.   Systemet vedlikeholdes og videreutvikles av Aplia as.   Sammen står disse selskapene bak Safir Web og vil sikre en unik kompetanse både innen fagfeltet fagopplæring og innen moderne web-programmering.   Alle henvendelser rundt systemet skal gå til Safir Data as på telefon 61332650,  eller e-post  support@safirweb.no . Safir Data as vil både svare på spørsmål rundt bruken av systemet og ta i mor meldinger om eventuelle feil.  Ønsker om nye/endrede funksjoner skal også rettes til Safir Data as.

Safir Data as ble stiftet i 1994 og har altså passert 20 år.  Gjennom alle disse årene har systemer for bruk innen opplæringssektoren vært det primære.

I mange år var Safir OK det selvfølgelige valg som administrasjonssystem for opplæringskontorer.  Nå i internettets tidsalder er i vi glade for å konstatere at etterfølgeren Safir Web er på høyden og vel så det!   

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler